Popcorn Hostel

O experiență unică, pe care o vei păstra alături de cele mai frumoase momente din viața ta!

Poza pe munte pentru Popcorn Hostel

Poza din anul 1995

Popcorn Hostel
-creat din pasiune-

Popcorn Hostel a fost creat din pasiunea pentru aventură.

Am colindat țări. Am colindat orașe. Am dormit în cort, în gară, în mașină, în hosteluri, pe câmp și în pădure.

Acum pot să te înțeleg. Pot înțelege ce trebuie să ofere o gazdă bună pentru ca oaspeții să fie fericiți.

Popcorn Hostel a fost creat cu grija pentru oaspeți. 

La noi te vei simți mai bine decât la tine acasă. O să vezi!

Camera privata cu pat matrimonial

Avem camere private și dormitoare la comun

Știu că te aștepți să găsești dormitoare la comun, pentru că asta înseamnă hostel, dar noi avem și camere private. Ai in vedere că toate băile sunt pe hol, niciuna dintre camere nu are baie proprie. Băile sunt individuale, cu duș cu apă fierbinte și presiune mare, pentru ca tu să faci duș cu plăcere. Pentru fete sunt și oglinzi de machiat care măresc imaginea, pentru un machiaj perfect.

Curtea Din spate de la Popcorn hostel, un loc de poveste!

Umbrită de un copac “Paulownia Tomentosa” imens, curtea din spate de la Popcorn Hostel este un loc superb! Liniște, păsărele, răcoare datorită copacului care este chiar în mijlocul curții, te poți relaxa în hamace, sau în fotoliile suspendate, sau în balansoar. Ori poate vrei să îți faci un grătar și să mănânci la masă cu bănci. Sau poate vrei să bei o cafea sau un ceai pe băncuțele din lemn. Sau poate vrei să folosești aparatele de sport că să nu îți pierzi condiția fizică.  Toate sunt posibile, datorită spațiului generos din curtea hostelului, unde, în afară de păsărele, se mai aude câte un cățel lătrând prin curțile vecinilor.

Parcare de biciclete electrice Și clasice
Aparate de sport În aer liber
Curtea de la Popcron Hostel
Un loc linistit Și umbrit

Relaxează-te și scapă de griji în aer liber, înconjurat de natură, de ciripit de păsarele și de răcoare.

Bucatarie si gatit Popcorn Hostel
Faci economie de bani

Bucătăria de la Popcorn Hostel este utilată cu absolut tot ce ai nevoie pentru a putea găti orice ai poftă.

Bucătărie complet utilată

La capătul străzii este un hipermarket de la care poți cumpăra alimente proaspete și ieftine, pe care le poți găti cu ușurință în bucătăria utilată cu toate ustensilele necesare pentru a-ți putea pregăti mâncarea preferată. Mai mult, în curte este un grătar care nu așteaptă decât cărbunii și o scânteie. Evident, un pahar cu vin este binevenit pentru a savura mâncarea proaspăt gătită.

Toate ustensilele necesare gătitului
Frigidere pentru păstrarea alimentelor
Verifică disponibilitatea și obține cel mai mic preț aici:
Acces permanent

Pentru că accesul se face în baza codului individual pe care l-ai primit pe email când ai făcut rezervarea, poți pleca și veni la orice oră dorești.​

Loc de socializare

Bineînțeles că nu avem televizoare în hostel! În schimb avem jocuri de societate și un loc special amenajat unde să poți socializa cu ceilalți oaspeți.

Viteză Mare La Internet​

Avem abonament de 1 Gb/s pentru ca tu să poți comunica cu prietenii din alte țări, să te poți juca și să poți descărca filmele preferate pentru următoarea călătorie.

Bucătărie Complet Echipată​

Supermarket-ul Kaufland este la capătul străzii. Poți cumpăra alimente ieftine și proaspete și le poți găti în bucătăria noastră complet echipată. Ce rămâne poți depozita în frigidere.

Imprimantă Și Laptopuri​

Ai acces permanent la laptopurile puse la dispoziție și la imprimanta wireless. Îți poți tipări gratuit biletul de avion pentru a nu avea probleme la îmbarcare.

Curte cu hamace

Ai la dispoziție o curte liniștită, patronată de un superb copac "Paulownia Tomentosa" imens, la umbră căruia te poți relaxa și poți savura o băutură rece sau o cafea și poți citi cartea preferată.

Spălătorie​

Îți place să călătorești. Vii de departe. Ai văzut multe locuri, te-ai distrat, ți-ai făcut prieteni. Acum ai hainele murdare și ai nevoie să le speli. Avem mașini de spălat profesionale și detergenți pregătiți deja!

Vezi ce alte servicii ți-am mai pregătit…